Art day-activator-cream__ Soo, este ziua mea 🙂 si am decis sa ma rasfat cu o super crema…..anti-aging 🙂 Si tot spun ca I`m not getting old, I`m just increasing in value, dar….. de cumparat tot am cumparat crema asta 🙂

ART Day Activator este o crema de zi extraordinara. Contine enzime Photolyase ce folosesc lumina pentru ca proprietatile acestei creme sa aiba un efect maxim. Este o crema usoara, pe baza de apa care se absoarbe foarte repede in piele. Este ideala sub cremele de protectie solara si machiaj.

ART Day Activator face parte dintr-un concept de restaurare a pielii de la Young Living numit ART Skin Care System impreuna cu ART Gentle Foaming Cleanser >>>http://thyme.ro/skin-a-r-t/ si Night Reconstructor.

Formula pentru un sistem de ingrijire a pielii unic si eficient combina tehnologia avansata cu proprietatile unui complex de peptide si cu incredibila putere a uleiurilor esentiale de Frankincense si Sandalwood in scopul de a reduce liniile fine si ridurile, de a diminua petele cauzate de imbatranire si decolorarea pielii si de a creste elesticitatea si densitatea pielii.

Shop here >>>https://www.youngliving.com/en_EU/products/beauty/anti-aging/art-day-activator  si foloseste member ID 1815118 pentru a te inscrie.

ART day-activator--cream

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *