Am inceput sa folosesc uleiuri esentiale si sunt fascinata de ele. Cu cat stiu mai mult despre proprietatile si beneficiile lor, cu atat vreau sa le folosesc si mai mult.

Cum e cu uleiurile esentiale? Ce sunt ele? Care e rolul lor? De ce sa le folosesti? Pe care sa le folosesti si de unde sa le cumperi?……..

_MG_3418 recolor 1024

Uleiurile esentiale sunt lichide aromatice extrase din arbusti, flori, copaci, radacini, tufe si seminte prin distilarea la aburi. Prin aceasta metoda sunt extrase proprietatile benefice ale plantei fara ca acestea sa fie compromise. Pentru ca uleiul esential sa fie de grad terapeutic, el trebuie se fie 100% pur, nealterat.

Pe langa minunatele arome ale uleiurilor esentiale….care ne plac asa de mult :), ele au puterea de a transforma starea noastra fizica si psihica. Cu totii stim nenumaratele beneficii pe care plantele le au asupra sanatatii noastre. Si dintre toate plantele cele care contin ulei esential sunt cele mai valoroase si ocupa un loc specia lin medicina naturala.

Uleiurile esentiale sunt cunoscute ca “energia vie a naturii” si au rolul de a aduce organismul la starea sa naturala de sanatate.

uleiuri esentiale YL

Proprietatile uleiurilor esentiale:

 • sunt extrase din plante crescute in salbaticie sau cultivate organic
 • sunt naturale, create de Dumnezeu
 • sunt compuse din sute si chiar mii de elemente chimice diferite. Sunt asa de complexe, incat s-ar putea sa nu aflam niciodata toate elementele pe care le poate contine un ulei esential

Efectele uleiurilor esentiale:

 • intaresc sistemul imunitar
 • cresc abilitatea organismului nostru de a asimila vitamine si nutrienti
 • ajuta buna functionare a organismului. Restaureaza si mentin starea de sanatate

Uleiurile esentiale sunt un remediu natural pe care te poti baza. Au fost folosite din cele mai vechi timpuri in tratarea bolilor si a nevoilor fizice si spirituale.

Sunt prima medicina a omenirii.

De ce uleiuri esentiale de grad terapeutic? Pentru ca doar un ulei esential 100% pur,nealterat poate aduce beneficii asupra sanatatii.

Young Living este lider mondial in uleiuri esentiale si produsele lor sunt pure, nealterate. Testele din laboratoarele proprii dar si independente demonstreaza acest lucru.

Daca crezi ca tu si familia ta puteti beneficia de uleiurile esentiale Young Living si doresti sa intrii in posesia lor, cumpara aici  si foloseste member ID 1815118 pentru a te inscrie.

 

 

 

 

 

1 Comment on Ce sunt uleiurile esentiale

 1. Cabinet
  March 7, 2016 at 5:06 pm (2 years ago)

  Imi place ca am mai descoperit inca un site pe placul meu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *