citrus oils_uleiuri esentiale_young living

Uleiurile esentiale din citrice au arome placute si majoritatea oamenilor le indragesc. Iar eu nu fac exceptie.

Presate la rece si extrase din coaja fructelor, sunt bogate in d-limonene, un puternic antioxidant, care sustine sistemul imunitar, ajuta in lupta cu kilogramele si multe altele. Acesti antioxidanti puternici se gasesc in unele dintre cele mai avantajoase uleiuri esentiale de la Young Living, cu un pret cuprins intre 10 si 15 euro, in functie de ulei, singura exceptie fiind uleiul de Bergamot care este aproximativ 25 euro ( cu discount de membru )

In general uleiurile de citrice sunt energizante, iar aroma lor placuta aduc o stare de bine si bucurie.

Ideale in a da un plus de savoare oricarei mancari sau bauturi.

Ulei esential Lemon :: Lamaie ( citrus limon ) contine 68% d-limonene, este cunoscut pentru beneficiile aduse pielii, regleaza tenul gras, vindeca acneea si reduce ridurile, sustine sistemul nervos, digestiv, circulator, ajuta in hipertensiune si anxietate.

Ulei esential Jade Lemon :: Lamaie verde ( Citrus limon eureka var. formensensis ) asememea uleiului de Lemon, contine o concentratie ridicata de d-limonene. Spre deosebire de traditionalele lamai, coaja lor nu devine galbena. Se aseamana mai mult cu limetele ( lime ), adica verde. Aroma lor este o combinatie intre lamaie si lime, care improspateaza, invigoreaza si energizeaza. Este un bun purificator de aer si un bun odorizant. De asemenea sustine sanatatea pielii si a sistemului nervos.

Ulei esential Lime :: Limeta ( citrus latifolia ) sustine sistemul imunitar si ajuta la o buna digestie. De asemenea ajuta in lupta cu kilogramele.

Ulei esential Orange :: Portocala ( citrus sinensis ) sustine sistemul imunitar, induce starea de relaxare, ajuta in reducerea depresiei. De asemenea ajuta in eliminarea retentiei de apa si in insomnii.

Ulei esential Tangerine :: Mandarina este ideal in lupta cu kilogramele deoarece ajuta la diminuarea apetitului. Avand o aroma asemanatoare portocalei, ajuta in reducerea irabilitatii nervoase si sentimentelor de nesiguranta. Incurajeaza emotiile pozitive si restaureaza vitalitatea.

Ulei esential Grapefruit :: Grefuit ( citrus paradisi ) este cel mai des folosit in lupta cu greutatea. Ajuta in hidratarea si tonifierea pieli si sustine sistemul imunitar.

Ulei esential Bergamot :: Bergamota ( citrus bergamia ) are o lunga istorie in tratarea diferitelor probleme ale pielii, in special regleaza tenul gras. De asemenea ajuta in depresie, anxietate, insomnii si paraziti intestinali.

Ulei esential Citrus Fresh este un amestec minunat de uleiuri esentiale pentru cei care nu se pot decide ce uleiuri de citrice sa aleaga. Contine : lemon, orange, tangerine, grapefruit, si un pic de spearmint ( mentha spicata ) Este un bun purificator de aer, sustine sistemul imunitar si starea de bine in general.

A se evita expunerea la soare cel putin 12 ore dupa aplicarea pe piele a oricarui ulei esential pe baza de citrice.

Pentru a te bucura si tu de beneficiile uimitoare a uleiurilor de citrice, inscrie-te pe Young Living ca membru folosind member ID 1815118 si vei avea o reducere de 24% la orice ulei esential.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *