Gary Young

Exista oameni capabili sa schimbe o intreaga industrie cu ideeile lor. Meet Gary Young omul care a transformat lumea uleiurilor esentiale si a schimbat viata a milioane de oameni.

A trecut mai mult de douazeci de ani de cand a descoperit puterea profunda a uleiurilor esentiale. Si astfel o pasiune sa transformat in cea mai mare linie de uleiuri esentiale si produse naturale pe baza de uleiuri esentiale. Compania lui, Young Living a devenit lider mondial in uleiuri esentiale datorita determinarii si dedicarii lui de a produce si vinde doar uleiuri 100% pure, naturale, nealterate.

In cercetarile lui a observat ca uleiurile esentiale pure au capacitatea de a produce rezultate spectaculoase in timp ce uleiurile adulterate chimic sunt ineficiente si chiar daunatoare.

Calitatea uleiurilor esentiale existente pe piata varia mult si astfel uleiurile nu erau valorificate la adevaratul lor potential si Young Living a schimbat asta.

In 1993 Gary Young a infiintat prima sa ferma organica cu plante agricole si operatiune de distilare.

Pe urma Gary a dezvoltat mai multe ferme agricole in Utah si Idaho. A inceput sa cultive lavender, peppermint, melissa, clary-sage si multe alte plante. Datorita cererilor tot mai mari de uleiuri esentiale pure, Young Living a construit cea mai mare si avansata distilerie din punct de vedere tehnologic in America de nord.

Astazi Young Living are birouri in Europa, Australia, Canada, Japonia, Singapore si ferme agricole in America, Franta, Ecuador si  Oman.

YL global farms _

YL-Global-Farms

Angajamentul lui Gary de a produce cele mai bune uleiuri esentiale a stabilit un standard si totodata o garantie a calitatii uleiurilor. Astfel el controleaza fiecare etapa din procesul de fabricare a uleiurilor esentiale de la samanta la sigiliu prin procesul numit SEED TO SEAL. >>> afla mai multe aici : http://thyme.ro/seed-to-seal-part-1-seed-cult

Concluzia >>> Young Living produce cele mai eficiente uleiuri esentiale care furnizeaza nenumarate beneficii pentru minte si trup.

Tu folosesti uleiuri esentiale ? Care sunt preferatele tale?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *