peppermint essential oil

TOTUL DESPRE MENTA :: PEPPERMINT

Este unul din preferatele mele 🙂 ………. da, da, stiu am multe uleiuri preferate 🙂 ………  cu siguranta il pot include in top 5 uleiuri preferate.

Peppermint este un hibrid natural intre Watermint si Spearmint ( menta creata )

cu toate ca este o planta de origine europeana, in ziua de azi 75 % din oferta de menta de pe piata mondiala este produsa in Statele Unite

Creste aproximativ 60 de cm si infloreste din Iulie pana in August.

Uleiul esential este extras din frunze si tulpini si este nevoie de ~ 500 gr de planta pentru o sticla de 15 ml de ulei esential.

Uleiul esential de menta da o senzatie de racorire si prospetime datorita principalului component extras numit Menthol.

Proprietati medicale : anti-inflamator, antiparazitic, antibacterial, antiviral, stimulent digestiv.

Se foloseste pentru : probleme digestive, greata, dureri de cap, infectii respiratorii, probleme ale pielii ( vene varicoase, eczeme, psoriasis, dermatite ) imbunatateste puterea de concentratie si memoria.

Mod de folosire : se dilueaza o parte ulei esential cu 2 parti ulei purtator, se aplica 1-2 picaturi local pe tample, abdomen, punctele Vita Flex,

se inhaleaza direct din sticla sau se dispersa in aer cu ajutorul diffuser-ului. Se poate folosi intern ca supliment alimentar.

peppermint essential oil_

Cumpara ulei esential Peppermint  cu o reducere de 24 % de la Young Living. Tot ce trebuie sa faci e sa te inscrii ca membru folosind Member ID 1815118.

peppermint essential oil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *