boswellia-wrinkle-cream

Pielea matura are nevoie de un extra rasfat si Boswellia wrinkle cream de la Young Living hraneste, netezeste, diminueaza liniile fine si decolorarea pielii.

Si ce poate fi mai bun ca un produs natural antiaging cu 6 super eroi ?

  1. Frankincense
  2. Myrrh
  3. Sandalwood
  4. Hialuronat de Sodiu
  5. Extract din seminte de struguri
  6. Aloe vera

Inca din cele mai vechi timpuri Frankincense si Myrrh au fost folosite de egipteni pentru a mentine pielea sanatoasa si tanara. Frankincense era folosit pentru a reinsufleti si reimprospata, iar Myrrh pentru a calma pielea deteriorata, crapata.

In India, Sandalwood era folosit pentru a imbunatatii sanatatea pielii si pana in ziua de azi este folosit intr-o gama variata de produse pentru hidratarea pielii.

Pe langa toate aceste uleiuri esentiale testate dea lungul timpului se alatura hialuronatul de sodiu, care este un puternic umectant, adica atrage si retine umiditatea de pana la 1000 de ori greutatea lui.

Extractul din seminte de struguri contine resveratrol, un puternic antioxidant care lupta cu radicalii liberi care cauzeaza imbatranirea precoce.

Aloe vera ete un ingredient cu proprietati de absorbtie pana in cele mai adanci straturi ale pielii.

Shop here Boswellia wrinkle cream si foloseste member ID 1815118 pentru a te inscrie si a beneficiia de o reducere de 24 %

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *