peace-calming-young_living-essential-oil_ulei-esential

Nu am hotarat care din ele e preferatul meu si sunt bucuroasa ca nu trebuie sa aleg un favorit, din moment ce si Peace & calming o sa fie cat de curand pe stoc.

Peace & calming a aparut din nou pentru anumite tari din Europa si in curand o sa fie disponibil si pentru Romania. Cum bine stiti uleiurile care nu sunt disponibile pentru o perioada de timp sunt limitate pentru fiecare membru atunci cand apar.

Amandoua variantele de uleiuri esentiale Peace & Calming au efecte calmante si reconfortante. Peace & Calming II a fost creat in mod special ca o alternativa la Peace & Calming pentru a creea aceeasi experienta de exceptie.

peace-and-calming-young-living-essential-oil_ulei-esential

Peace & Calming contine :: mandarina ( Citrus nobilis ) portocala ( Citrus aurantium ) ylang ylang ( Cananga odorata ) paciuli ( Pogostemon cablin ) si musetel albastru marocan ( Tanacetun annuum ) Este un amestec bland, care ajuta la detensionare si ridicarea moralului, favorizeaza relaxarea si instalarea unei stari de liniste. Potrivit pentru toata familia, inclusiv pentru cei mici, dupa o zi agitata si plina de activitati.

Peace & Calming II contine :: mandarina ( Citrus reticulata ) portocala ( Citrus aurantium ) ylang ylang ( Cananga odorata ) paciuli ( Pogostemon cablin ) molid negru Northern Lights ( Picea mariana ) musetel ( Chamomilla recutita ) vetiver ( Vetiveria zizanoides ) cistus ( Cistus ladaniferus ) bergamota ( Citrus aurantium bergamia ) casia ( Cinnamomum cassia ) davana ( Artemisia pallens ) Este un amestec delicat cu un parfum relaxant atunci cand este inhalat sau difuzat. Se poate folosi pentru frumusetea pielii aplicat local ( se dilueaza cu ulei purtator )

Shop here :: Peace & calming si Peace & calming II Foloseste member ID 1815118 pentru a te inscrie si a te bucura de o reducere de 24 %

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *