Power of Three :: Purification, R.C. and Thieves essential oilsGreat things come in small packages…………and I looove great things.

E prima data cand folosesc R.C., dar Purification si Thieves sunt prietenii mei de multa vreme, e combinatia mea preferata pentru a tine toti virusii si microbii la distanta. In plina iarna cu doi copii mici la gradinita ai nevoie de tot ajutorul pe care il poti avea. Si eu prefer un remediu natural, …….plus ca miroase foarte bine …………..o da, si copii iubesc uleiurile esentiale.

Nu o sa fii dezamagit de aceste uleiuri esentiale, functioneaza de fiecare data.

Purification ……….ei bine, purifica. Se poate aplica direct pe maini pentru a curata si calma muscaturile de insecte, taieturile si zgarieturile. Si cand e dispersat in aer cu ajutorul diffuserului, purifica si curata aerul de toate impuritatile si mirosurile neplacute. Ideal in orice anotimp si e de preferat oricarei alte metode de a curata si improspata aerul din interior.

Ingrediente : Citronella ( Cymbopogon nardus ), Lemongras ( Cymbopogon flexuosus ), Rosemary ( Rosmarius officinalis ), Malaleuca ( Malaleuca alternifolia ), lavandin ( Lavandula x hybrida ) si myrtle ( Myrtus communis )

Se dispersa in aer cu ajutorul diffuserului la 3-4 ore cate 15- 30 de minute. Se inhaleaza direct din sticla, se poate adauga 2-4 picaturi in cada de baie. Iar pentru aplicatie locala ( taieturi, muscaturi de insecte) se dilueaza o parte ulei esential cu o parte ulei purtator ( cocos, masline sau orice alt ulei )

R.Ccontine uleiuri esentiale care sustin aparatul respirator. Ajuta in raceala, gripa, bronsita, sinuzita, tuse, congestie respiratorie.

Ingrediente : Eucaliptus Globulus, Myrtle ( Myrtus communis ), Pine ( Pinus sylvestris ), Marjoram ( Origanum majorana ), Eucalipus Radiata, Eucaliptus Citriodora, Lavender ( Lavandula Augustifolia ), Peppermint ( menta piperita ), Cupressus sempervirens, Tsuga canadensis.

Se dispersa in aer cu ajutorul diffuserului, se inhaleaza direct din sticla. Se aplica local pe piept, ceafa, gat diluat o parte ulei esential o parte ulei purtator.

Thieves eficient in a sustine sistemul imunitar. Este cel mai uimitor amestec de uleiuri esentiale cu proprietati antivirale, antiseptice, antibacteriene si anti-infectioase.

Ingrediente : Clove ( Syzygium aromaticum ), Lemon ( citrus limon ), Cinnamon ( Cinnamonum verum ), Eucalyptus Radiata, Rosemary ( Rosemarius officinalis )

Este unul din preferatele mele si nu raman niciodata fara el. La fel ca toate uleiurile esentiale de dispersa in aer cu ajutorul diffuserului. Se inhaleaza direct din sticla si se poate aplica nediluat in talpile picioarelor. Pentru alte parti a corpului se dilueaza cu ulei purtator.

Combinatia aceasta de uleiuri esentiale de la Young Living numita Power of Three, adica puterea celor trei este ceea ce ai nevoie pentru a sustine sanatatea familiei tale in sezonul rece si a sta departe de orice raceala si gripa.

Mai sunt cateva zile din Decembrie si chiar daca nu e chiar iarna in toata puterea cuvantului, pana in Martie poate o sa avem parte de zapada si de iarna adevarata. Sper sa te bucuri din plin de sezonul rece.

Shop here setul Power of Three (sau le puteti cumpara pe fiecare separat) si foloseste member ID 1815118 pentru a te inscrie si de a benefiicia de reduceri.

Power of Three :: Purification, R.C. and Thieves_essential oils

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *