Cand spui ulei esential primul lucru care i-ti vine in minte e parfumul si aroma ……..de lavanda, lamaie, menta sau trandafir…..aproape ca poti sa simti mirosul lor. Si e asa de bine! Dar uleiurile esentiale sunt mai mult decat o aroma frumos mirositoare, ele transforma starea noastra fizica, psihica si aduc organismul la starea sa naturala de sanatate. De aceea e important sa folosesti uleiuri esentiale 100% pure de grad terapeutic sau medicinal.

Eu folosesc uleiuri esentiale Young Living si le recomand din toata inima.

De ce uleiuri esentiale Young Living ? Pentru ca sunt rezultatul unui proces strict controlat si atent supravegheat numit “Seed to Seal” ( “De la Samanta la Sigiliu” ).Prin acest proces Young Living produc uleiuri esentiale pure, nealterate de grad terapeutic.

primii pasi in lumea uleiurilor_esentiale

Incepe cu cele mai folosite si versatile uleiuri esentiale.

Unul din cele mai apreciate e cel de Lavender. Are o aroma proaspata, dulce, florala……hmm miroase asa de bine si beneficiile lui sunt enorme in special pentru piele si frumusete dar si pentru proprietatile calmante asupra mintii si corpului.

Uleiul esential de Peppermint este anti-inflamator, anti-viral si are o aroma puternica de menta.

Uleiul esential de Lemon e un puternic antioxidant. Aroma revigoranta de lamaie energizeaza trupul si mintea.

Uleiul esential de Thieves ( Hotii ) protejeaza impotriva virusilor si germenilor, lupta cu raceala si gripa.

De la Young Living poti cumpara kit-ul ” Premium Starter Kit “.  Contine uleiuri esentiale pe care le poti integra in viata ta de zi cu zi ( printre ele sunt si uleiurile pe care le-am amintit mai sus). Setul contine materiale de initiere in lumea uleiurilor esentiale, pentru ca ai nevoie de o sursa sigura de informatii pe care te poti baza. “Essential oils pocket reference” de Gary Young ( fondatorul Young Living) e cartea de care ai nevoie ( cartea e in limba engleza )…….de asemenea nu rata articolele pe care le scriu, am multe informatii utile.

 5 moduri de a folosi uleiurile esentiale in viata ta de zi cu zi :

YL difuzer

 

  1. Cu ajutorul Difuzerului. Metoda mea preferata  🙂  toata casa se umple de arome minunate in timp ce fac un  ” tratament “…….e si placut si sanatos si……. e pentru toata familia.
  2. Se poate inhala direct din sticla, se poate pune in palme si inhala, de asemenea se poate pune pe perna inainte de a merge la somn.
  3. Direct pe corp : local sau in punctele Reflexogene din talpi. Verifica sensibilitatea pielii tale in zone mai putin sensibile ( cum ar fi talpa piciorului) si daca simti un discomfort dilueaza cu ulei purtator ( de masline, migdale sau cocos ). Anumite uleiuri sunt mai puternice si pot irita pielea, verifica intotdeauna ininte de a folosi un ulei esential daca trebuie diluat cu ulei purtator.Prin masaj. Aplicat pe zone mai mari ale corpului uleiul esential trebuie diluat intotdeauna !
  4. Adauga 2-5 picaturi de ulei esential in cada de baie.
  5. Intern. Se poate adauga in apa, suc, shake-uri, ……….pentru a face bauturile mai gustoase si sanatoase.

Esti gata sa incerci aromele uleiurilor esentiale si sa te bucuri de beneficiile lor?

 Shop here si foloseste member ID 1815118 pentru a te inscrie si afla care sunt aromele tale preferate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *