rustic textures

Tot ce e legat de viata la tara are un loc special in inima mea. Imi plac lucrurile rustice, traiul molcom si mancarea simpla gatita cu dragoste din cele mai bune produse luate direct din gradina.

Paine de casa coapta de bunica, cateva oua de gaina si mancarea de dimineata era aproape gata. Fugeam repede in gradina dupa rosii si ardei, ne luam farfuriile din tabla ( eu si fratii mei) si ieseam afara pe scari. Acolo sub vita de vie era locul nostru preferat. Era inceputul unei zile frumoase…..ah, ce amintiri…….ce simpla era viata atunci si cum stiam sa ne bucuram de lucrurile mici……ei, de fapt eu si acum ma bucur de lucrurile mici ­čÖé si ii invat si pe copii mei sa se bucure de ele. Cred ca doar asa poti sa fii multumitor cu viata pe care o ai. Intotdeauna luam in considerare lucrurile pe care le avem, nu cele care lipsesc. Si ┬ásuntem mai mult decat binecuvantati.

Intotdeauna am mancat organic, inainte de a stii ce inseamna asta si inainte de a devenii un trend. Si asta nu o sa se schimbe prea repede, nu pentru ca sunt obsedata de a fi toate organice ci pur si simplu pentru ca face parte din viata noastra de asa mult timp ca este ceva natural : oua de casa, carne de iepure sau pui, miereee, dar si legume si fructe din cele mai diverse. Si nimic nu se compara cu asta. Adica nu arata bine toate ? ………. Mai trebuie sa spun ca gradinarii sefi si totodata muncitori devotati si pasionati sunt parintii mei.

fresh produce-- ...fresh produce...fresh producecountryside sunset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *