Beautiful seasonal essentials video and products >>> nature`s gifts for the ones you love.

……Ca tot nu mai este mult pana la sarbatorile de iarna.

Te gandesti deja la Craciun ? Eu nu sunt prea fascinata sau incantata de perioada sarbatorilor, dar Sofia e cu gandul la Craciun de cateva saptamani. De aseara avem un bradulet mic si dragut, cu luminite…….so, m-am trezit in Christmas mood sau ceva de genul asta.

Asa ca…..hai sa vedem ce cadouri putem pregati pentru cei dragi. Si bineinteles sugestiile mele sunt aromate, naturale si probabil cele mai orginale pe care le poti cumpara, atat pentru tine dar si pentru familia si pretenii tai.

Bineinteles uleiuri esentiale >>> Scent of the season : 5 uleiuri care aduc caldura si o stare de bine in casa cu nelipsita aroma de scortisoara > Cinnamon Bark sticla de 5 ml, Frankincense 5 ml, Christmas Spirit 15 ml, Idaho Blue Spruce 5 ml si Orange 15ml.

Radiance Collection contine L`Briante Lip Gloss ( combina un lip gloss neutru cu un ulei esential roll-on cu arome de Sandalwood, Vetiver si Ylang-Ylang ) si Sheerlume Brightening Cream, o crema usoara potrivita pentru toate tipurile de ten, intr-o geanta perfecta pentru produse de make-up.

Thieves Collection. Uleiul esential Thieves a inspirat o intreaga gama de produse pentru casa si wellness. >>> Aroma Bright Toothpaste, Fresh Essence Mounthwash si Dental Floss pentru igiena dentara. Si Thieves Spray pentru a curata orice suprafata de acasa, de la birou……..easy pack on-the-go.

Stick and Share >>> o solutie ideala de a te bucura de uleiuri esentiale cu ajutorul laptopului la lucru sau in calatorii. Cateva picaturi de uleiuri esentiale, un USB stick si esti ready to go. Pachetul contine 10 monstre de ulei esential Peppermint.

Acestea sunt cateva din produsele de sezon de la Young Living. Pentru a vedea toate produsele de sezon, dar si pentru a descoperii noile produse Young Living go here >>> https://www.youngliving.com/en_GB/products/essential-oils/new-and-seasonal  si foloseste member ID 1815118 pentru a te inscrie.

Sper sa gasesti ceva pe placul tau, sa ai o zi frumoasa si intra in atmosfera sarbatorilor urmarind videoul de la Young Living.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *