sleep science_

Uleiurile esentiale sunt o solutie reala pentru un somn linistit si odihnitor, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Si sunt multe variante din care poti alege.

Lavender, Cedarwood, Valerian, Roman chamomile, RutaVaLa, Peace and calming, Stress away, Dream catcher, Valor, Vetiver, Orange.

Toate aceste uleiuri esentiale au un efect calmant si relaxant. Probabil cel mai recomandat ulei este cel de Lavender. Este un ulei sigur si foarte delicat. Functioneaza aproape pentru toata lumea, dar s-ar putea sa nu functioneze si pentru tine. Vreau sa va spun ca oamenii reactioneaza diferit la acelasi ulei esential. Ceea ce ma calmeaza pe mine poate nu te calmeaza si pe tine in acelasi mod. Daca nu ai succes cu un anumit ulei esential, incearca altul. Tot ce ai nevoie este disponibilitatea ta de a incerca. O sa gasesti uleiul potrivit pentru tine.

Poti alege un singur ulei sau poti face o combinatie din acestea.

Mie imi place sa fac combinatii, sa gasesc noi arome. E distractiv. So, am combinat Lavender cu Cedarwood si Vetiver. O aroma minunata, desi Vetiver e un ulei cu un miros neplacut ………. cred ca e singurul ulei pe care il am care nu miroase bine. Are o aroma grea de pamant, dar in combinatie cu alte uleiuri e perfect.

Sleep recipe nr. 1 ( pentru diffuser ) : 3 picaturi Cedarwood, un strop de Vetiver si 2 de Lavender.

Sleep recipe nr. 2 ( pentru diffuser ) : 3 picaturi Cedarwood, 2 Stress away si 1 Lavender. Aceasta e preferata mea si functioneaza foarte bine. I sleep like a baby.

sleep solutions__.

Am mai spus ca metoda mea preferata de a folosi uleiurile esentiale este cu ajutorul diffuserului. In special seara, inainte de somn, creaza o atmosfera calda,  relaxanta. O, daca as avea si un semineu ar fi perfect.

Dispersati in aer uleiul sau uleiurile pe care le alegeti cu ajutorul diffuserului 30 de minute inainte de culcare.

sleep science__

Alte metode de folosire : se pun 2-3 picaturi din uleiul pe care l-ati ales in palme, apropiati palmele si duceti la nas, apoi inhalati, repetati de cateva ori, pe urma atingeti cu palmele perina pe care dormiti. Se aplica 1-2 picaturi diluat 1-1 cu ulei purtator ( masline, cocos….. ) pe tample, ceafa. Si nediluat in talpile picioarelor.

Voi ce solutii aveti pentru un somn odihnitor ? Mi-ar placea sa stiu.

Cumpara uleiuri esentiale Young Living si foloseste member ID 1815118 pentru a te inscrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *