Stress-Away-Essential-Oil_

Cu siguranta poti numi zece situatii doar in saptamana care a trecut in care ai fi avut nevoie de uleiul acesta 🙂

Uleiul esential Stress Away contine un amestec de uleiuri esentiale care prin proprietatile lor ajuta la reducerea stresului in mod natural plus ca miroase foarte bine.

Stress Away este primul produs care contine un duo imbatabil in detensionarea stresului si anume uleiurile esentiale de Lime si Vanilla.

Uleiurile esentiale de Copaiba si Lavender reduc rigiditatea si restabilesc echilibrul, iar cele de Cedarwood si Vanilla induc relaxarea si ocazional reduc tensiunea nervoasa.

INGREDIENTE : Copaiba ( Copaifera reticulata ), Lime ( Citrus aurantifolia ), Cedarwood ( Cedrus atlantica ), Ocotea ( Ocotea quixos ), Lavender ( Lavandula augustifolia ), Vanilla ( Vanilla planifolia ).

Vanilla, Lime si Ocotea nu au mai fost folosite intr-un amestec de uleiuri esentiale Young Living, iar uleiul esential de Copaiba este un produs rar gasit in America de Nord si Europa.

Roll-on-ul Stress Away contine aceleasi ingrediente ca si uleiul esential si este solutia perfecta on-the-go de a reduce stresul atunci cand ai nevoie. Este usor de folosit datorita aplicatorului roll-on si poate fi strecurat in orice geanta 🙂 chiar si in cele mai aglomerate.

Shop here :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *