thieves household cleaner_produs de curatat natural_

Thieves household cleaner este un produs de curatat natural, concentrat care se poate folosi in fiecare incapere din casa. Vedeta este uleiul esential Thieves, unul dintre cele mai iubite uleiuri esentiale. Daca vrei o casa curata fara produse chimice dure, Thieves household cleaner este solutia ideala. De aceea cei de la Young Living au facut un filmulet cu trei retete usor de facut tocmai pentru a-ti demonstra ca este produsul de curatare ideal in orice spatiu …………. plus ca miroase foarte bine.

Solutie pentru curatat geamuri si oglinzi :

Se adauga ingredientele intr-o sticla ( de sticla ) cu pulverizator si se amesteca bine. Se aplica pe suprafata dorita si se sterge cu o carpa uscata.

Pasta de curatat universala :

  • un capac Thieves household cleaner
  • 2-3 linguri bicarbonat de sodiu

Se combina ingredientele pentru a forma o pasta groasa. Se aplica pe suprafata dorita cu o carpa, un burete sau o perie, se lasa 15 minute apoi se limpezeste.

Solutie de curatat covoare : 

  • un capac Thieves household cleaner
  • 1420 ml apa sau 6 cups de apa

Se adauga ingredientele intr-o sticla cu pulverizator, si se amesteca bine. Se aplica pe suprafata dorita si se curata cu o carpa uscata. Se repeta de cate ori e nevoie.

Comanda Thieves household cleaner de la Young Living si foloseste member ID 1815118 pentru a te inscrie si tu ca membru si a te bucura de o reducere de 24%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *