today-i-choose-joy_bucurie

Am scris despre Stress Away, ca este aroma mea preferata din uleiurile esentiale de la Young Living si ca il folosesc ca si parfum. Asta pe langa faptul ca este un ajutor de nadejde in fiecare zi in combaterea stresului in mod natural. Cu siguranta si tu poti numi cateva situatii doar in saptamana care a trecut in care ai fi avut nevoie de uleiul acesta. Afla mai multe Stress Away in acest articol.

De cateva saptamani pe langa Stress Away am adaugat Joy :: adica bucurie. E o combinatie minunata, unul iti ia stresul 🙂 celalalt iti de bucurie, ………….. cum sa nu-ti placa ?

Stiu ca sunt printre voi sceptici care nu vad cum chestia asta poate functiona, dar sa stiti ca functioneaza. Cum poate sa existe un ulei esential care sa-ti ia stresul si altul sa-ti dea bucurie ? Ei bine, nu este nimic magic. Este puterea profunda a uleiurilor esentiale, combinate in asa fel sa aduca beneficii maxime pentru trup si minte.

Joy este un amestec exotic minunat care produce energie magnetica si aduce bucurie in inima, minte si suflet. Ajuta in lupta cu depresia si e de un real ajutor in a depasi durerea adanc inradacinata.

Joy contine :

  • bergamot :: bergamota ( citrus bergamia ), calmeaza emotiile, echilibreaza hormonii, reduce anxietatea si stresul
  • ylang ylang ( cananga adorata ), creste starea de relaxare
  • geranium :: muscata ( pelargonium graveolens ), stimuleaza nervii si ajuta la eliberarea amintirilor negative
  • lemon :: lamaie ( citrus limon ), este inviorator si da o stare de bine
  • mandarin :: mandarina ( citrus reticulata ), combate insomnia, stresul si starea de nervozitate
  • jasmine :: iasomie ( jasminum officinale ), ajuta la eliberarea starilor de tristete, de nervozitate, depresie si aduce sentimente de bucurie, dragoste si suport
  • roman chamomile :: musetel roman ( chamaemelum nobile ), combate insomnia. Elibereaza blocajele mentale si curata ficatul de toxine.
  • palmarosa ( cymbopogon martinii ), intensifica functionarea sistemului nervos si cardiovascular
  •  rosewood :: trandafir ( rosa damascena ), este bogat in linalool, care are un efect relaxant si da un sentiment de siguranta si putere

So, today I choose Joy …………  si la propriu si la figurat 🙂

Cumpara ulei esential Joy de la Young Living si inscrie-te ca membru folosind member ID 1815118, pentru a te bucura de o reducere de 24%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *