slique essence young living-essential oil_ulei esential

Nu pot sa cred ca nu am luat Slique Essence pana acum. It`s my new best friend,…… really.

Combinatia de uleiuri esentiale de grapefruit, tangerine, lemon, spearmint si ocotea formeaza un amestec unic care intr-un mod natural si sanatos sustin obiectivele tale de a ajunge la greutatea ta ideala si de a o mentine, cand sunt combinate cu dieta, adica un mod de a manca sanatos si exercitii fizice corespunzatoare. Sa nu credeti ca e un ulei esential magic care face toata treaba si va ajuta sa slabiti ca prin vis fara ca voi sa contribuiti cu nimic. Asa cum am spus uleiul esential Slique Essence functioneaza impreuna cu o alimentatie potrivita si exercitii fizice adecvate, si aici ma refer la o activitate fizica care chiar iti face placere, fie ca e vorba de aerobic, inot, plimbari, sarit pe trambulina cu copii sau orice altceva ce se potriveste stilului tau de viata si poate face parte din viata ta intr-un mod constant.

Dar orice ajutor e bine venit in lupta cu kg, cu atat mai mult cu cat e natural, sanatos si miroase foarte, foarte bine.

Toate ingredientele din Slique Essence lucreaza impreuna pentru a activa receptorii olfactivi ce pot suprima apetitul si foamea dintre mese dar si in timpul acestora. Pentru un si mai bun rezultat se poate folosi impreuna cu Slique Tea sau Slique Bars. 

slique-essence-young living essential oil_ulei esentialINGREDIENTE : Limonene, Grapefruit ( Citrus paradisi ), Tangerine ( Citrus reticulata), Spearmint ( Mentha spicata ), Lemon ( Citrus limon ), Ocotea ( Ocotea quixos ), Linalool, Citral, Cinnamal, Stevia ( Stevia rebaudiana ), Citronelloi, Geraniol, Cinnamol Alcohol.

Grapefruit ajuta la scaderea poftei de mancare datorita aromei rocoritoare si ajuta in lupta cu obezitatea datorita proprietatilor lui de a topi grasimile.

Tangerine ( mandarina ) ajuta in sustinerea digestiei si poate combate efectele obezitatii.

Ocotea are o aroma placuta asemanatoare scortisoarei care da un sentiment de satietate.

Lemon ajuta la digestie si invinge senzatia de foame.

Spearmint ( menta creata ) ajuta la sustinera metabolismului and adds a sense of well-being

slique essence young living_essential oil_ulei esential

Acest ulei nu a fost creat pentru a fi folosit in difuser, datorita steviei care ar putea impiedica buna functioare a acestuia. Este de preferat inhalarea directa. Se scutura bine inainte de a fi folosit. Datorita aromei placute de citrice se poate adauga in apa, ceai sau orice bautura. De asemenea se poate aplica in zonele dorite diluat, la o parte ulei esential o parte ulei purtator, personal prefer uleiul de cocos pentru ca se absoarbe foarte repede in piele. A se evita razele solare si UV cel putin 12 ore dupa aplicare.

Esti gata sa incerci acest ulei ? …….. sunt convinsa ca o sa-ti placa.

Shop here uleiul Slique Essence si foloseste member ID 1815118 pentru a te inscrie.

slique-essence young living essential oil_ulei esential

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *